Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

ÚJ hirdetés feladása...
» - «

5,000,000 Ft

Eladó belterületi panorámás telek Kisnémediben. 5 M Ft

 • Ingatlan állapota: Nagyon jó állapotú
 • Megye: Pest megye
 • Kerület: Budapest - I kerület
 • Város: Kisnémedi
 • Utca: csendes utcájában
 • Irányítószám: 2643
 • Telek területe (m2): 1681
 • Érdeklődni: 06705581160
 • Feladva: 2019. január 7. hétfő 22:59
 • Lejár:
  A hirdetés előrehelyezése
  SMS-sel - > CSAK 160 Ft + Áfa -
  Nem éri meg? De!
Eladó belterületi panorámás telek Kisnémediben. 5 M Ft - 39346
Eladó belterületi panorámás telek Kisnémediben. 5 M Ft - 39346 - Kép1Eladó belterületi panorámás telek Kisnémediben. 5 M Ft - 39346 - Kép2Eladó belterületi panorámás telek Kisnémediben. 5 M Ft - 39346 - Kép3Eladó belterületi panorámás telek Kisnémediben. 5 M Ft - 39346 - Kép4
ÓRIÁSI ÁRCSÖKKENÉS!!!
Eladó belterületi panorámás Kisnémediben.
Pest megye északkeleti részén, a festői szépségű Kisnémedi község új építésű, családi házak szomszédságában, eladásra kínálok a központtól pár percre, egy csodálatos panorámás 1681 m2 nagyságú belterületi építési telket. Az ingatlan 40%-ban beépíthető,így egyedi családi ház és építőipari generálkivitelezők számára társasház építésére is tökéletesen alkalmas otthon,vagy otthonok létrehozására is megfelelő lehet. Továbbiakban hétvégi teleknek is ajánlott lehet mezőgazdasági termelés céljából,hiszen a talaja zsíros és bő termést biztosít,valamint fekvése kissé lankás . A telekre közművek szempontjából bevezetésre kerültek a víz,csatorna,és a gáz. A villanyáram az utcán, közvetlen a előtti közvilágítás oszlopról ingyenesen ráköthető az ELMŰ NYRT. által. Megközelítése szilárd talajú úton a főútról térkövezett, majd murván. Az utca a község legújabb építésű része, amelyet komoly vízelvezető árkok ölelnek át a nagyobb esőzések végett. A kis község infrastruktúrája rohamosan fejlődő, köszönhetően a helyi önkormányzatban dolgozók és az erősen lokálpatrióta Polgármester úr áldozatos munkájának, akik komoly anyagi előnyöket teremtenek elő lakosság számára. A falu kb.800 lelket számlál,akik összetartó és barátságos emberek. Kisnémedi könnyen megközelíthető gépkocsival és a Volánbusz járataival egyaránt (Vác 15 Km. Bp. 40 km), valamint az M2 autóút közelsége is könnyíti a közlekedést. Vonatállomás az előtte lévő községben Váchartyánban található Pest és Vác irányában. Az utak télen is jól járhatóak a helyi mezőgazdász traktorosok által végzett munka és a közelben lévő őrzött katonai objektum és lőtér megközelíthetőségét biztosítandó Honvédség miatt. Megtalálható patika,háziorvos,vegyes és élelmiszer bolt,italozó,fodrász,dohánybolt,szezonban fagyizó,könyvtár,faluház,több felekezetű templom,posta,játszótér, ezen kívül rendszeres programok tarkítják az itt élők életét. Internet és televízió szolgáltatást több szolgáltató biztosít. Vodafon telefonhálózat nem teljesen lefedett a községben, de ez könnyen korrigálható számhordozásos szolgáltató váltással. Az ingatlant ajánlom azoknak, akik a nyugodt vidéki életre vágyódnak és a nyugalmat, csendet és békét keresik. Ha ön és családja is ezeket a szépségeket és értékeket keresi,akkor itt megtalálja. Az ingatlan per és tehermentes, 1/1 tulajdonban van, valamint végpontos nem átjáró utca.
Irányár: 5.000.000 Ft,-
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


 • Nézzük meg, hogy itt vagyunk-e:

  Eladó belterületi panorámás telek Kisnémediben. 5 M Ft - !!! EZT A SZÖVEGET SZŰKÍTHETJÜK IS !!!

Hozzászólás

A hozzászólás itt nem engedélyezett.

A tétel helye

A hirdetési lista lekérdezéséhez az alábbi űrlapot kell kitölteni, hogy üzenetet küldjünk a hirdetőnek.

Információk a hirdetőről

 • Hirdetés feladója: gereg
 • Regisztrálás: 2010. december 29. szerda

Kiemelt ingatlan hirdetések