- Ingatlan hirdetések, eladó családi ház, kiadó lakás, telek, albérlet - http://ingatlan.totalextra.hu -

Eladó kertvárosi családi ház Gödfelsőn a Duna felőli oldalon. 43.5 M FtEladó kertvárosi Gödfelsőn a Duna felőli oldalon.
Gödfelső kertvárosi részén a Duna felőli oldalon, ősfás környezetben, csendes aszfaltozott utcában, eladásra kínálok 1008 m2-es telken, 60 m2-es téglaépítésű felújításra szoruló vagy bontandó összkomfortos családi házat. A árvízmentes részen található. Az ingatlanban üvegezett előszoba, ahol konyha lett kialakítva, nappali, hálószoba, fürdőszoba valamint nagyszoba található. A 1965-ben épült, fafödémmel és cserépborítással. A lakóház fűtését gázkonvektorok biztosítják. A telken garázs, fatároló és gazdasági helyiségek épültek. A telek beépíthetősége 30 % és az utcafronti része 21,7 méter széles, hossza 46 méter. A szomszédos telkeken újépítésű házak találhatók. Igény szerint építési telekként is megvásárolható, mivel hasonló jellegű telkek már nincsenek ezen a részen és ezért nagyon értékes. Budapest közelsége miatt, ajánlom azoknak, akik szeretik a kert városias csendes életvitelt és itt építenék fel a leendő otthonukat. Gödről Budapest megközelítése vonattal és M2 autópályán 20 perc alatt elérhető.
Irányár: 43.500.000.- Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
További ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550