Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

ÚJ hirdetés feladása...
» - «

36,990,000 Ft

Eladó 7 hektáros, panorámás mezőgazdasági termőföld Szokolyán.

 • Telek területe (m2): 70000
 • Megye: Pest megye
 • Város: Szokolya
 • Irányítószám: 2624
 • Utca: Bóna
 • Érdeklődni: 06705581160
 • Feladva: 2019. április 10. szerda 23:01
 • Lejár:
  A hirdetés előrehelyezése
  SMS-sel - > CSAK 160 Ft + Áfa -
  Nem éri meg? De!
Eladó 7 hektáros, panorámás mezőgazdasági termőföld Szokolyán. - 39702
Eladó 7 hektáros, panorámás mezőgazdasági termőföld Szokolyán. - 39702 - Kép1Eladó 7 hektáros, panorámás mezőgazdasági termőföld Szokolyán. - 39702 - Kép2Eladó 7 hektáros, panorámás mezőgazdasági termőföld Szokolyán. - 39702 - Kép3Eladó 7 hektáros, panorámás mezőgazdasági termőföld Szokolyán. - 39702 - Kép4Eladó 7 hektáros, panorámás mezőgazdasági termőföld Szokolyán. - 39702 - Kép5
Eladó 7 hektáros, panorámás mezőgazdasági Szokolyán.
Nyilvános ismertető:
A csodálatos szépségű Börzsöny hegység lábánál elhelyezkedő Szokolyához tartozó külterületen elhelyezkedő Bónán , eladásra kínálok 70.0000 m2-es sík, mezőgazdasági termőföldet ,csodálatos panorámás kilátással a Naszály hegyre, Szokolyára és a Nagyhideghegyre. A szántó két felől is megközelíthető. Egyik Szokolyán kersztül, míg a másik Kismaros-Börzsönyligeten a Lejtő utcán keresztül.A mezőgazdasági ingatlantól 50 méterre, víz, villany megtalálható.A terület nagysága remek lehetőséget biztosít azoknak, akik farmgazdálkodásban vagy lovastanyában gondolnak.Ajánlom azoknak, akik szeretik a természetet, az egészséges életvitelt, a nyugalmat, a csendet és vidékre vágynak, akkor Önnek ajánlom ezt a lehetőséget. Az ingatlan per és tehermentes, sokrétű hasznosításra alkalmas, befektetésnek is kiváló!
A településen keresztül halad a K+ turistajelzés, valamint egyik végpontja a Z+ turistajelzésnek. A települést érinti több, hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő teljesítménytúra is.Szokolya település a Börzsöny hegység lábánál, idegenforgalmi célpont, számtalan panorámás turista útvonal szegélyezi. A település idegenforgalmáról közismert, az ide vezető erdei kisvasút Kismarosról indul, de autóbusszal is megközelíthető. Királyrét üdülőközpont 4 km-re található, kijelölt turistautakkal, erdei pihenőhelyek. A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, üzletek, posta, pékség elérhető. A környező hegyek látványa élményszámba megy, közelben található Nagy Hideg- hegy, a Börzsöny hegység legmagasabb pontja, turista paradicsoma 3, 5 km-re Királyrét, ahová erdei kisvasút vezet.
TEKINTSE MEG ÉS BELESZERET A CSODÁLATOS PANORÁMÁBA .
Ár: 36. 990. 000.- Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


 • Nézzük meg, hogy itt vagyunk-e:

  Eladó 7 hektáros, panorámás mezőgazdasági termőföld Szokolyán. - !!! EZT A SZÖVEGET SZŰKÍTHETJÜK IS !!!

Hozzászólás

A hozzászólás itt nem engedélyezett.

A tétel helye

A hirdetési lista lekérdezéséhez az alábbi űrlapot kell kitölteni, hogy üzenetet küldjünk a hirdetőnek.

Információk a hirdetőről

 • Hirdetés feladója: gereg
 • Regisztrálás: 2010. december 29. szerda

Kiemelt ingatlan hirdetések